Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Φερέιρα

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Φερέιρα

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φελίπε Φερέιρα από τον ΟΦΗ και κινείται για να τον κάνει δικό της.

Η ΑΕΚ έχει στραμμένη την προσοχή της στα δύο παιχνίδια με την Τραμπζονσπορ για τα play off του Europa League, τα οποία και είναι κομβικά για τη νέα σεζόν.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο και οι παίκτες του θέλουν πάση θυσία την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και για αυτό δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο πέρα από τα δύο ματς. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό καθώς απομένουν μόλις 12 μέρες για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ, όμως φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Φελίπε Φερέιρα που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά περισσότερο στα δύο άκρα και πίσω από τον φορ και αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ που φέρεται μάλιστα να κινείται για να τον κάνει δικό της άμεσα.

Ο Φερέιρα αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο από την Κουρίκο και αγωνίστηκε σε 13 ματς με τους Κρητικούς στο πρωτάθλημα, όπου πρόλαβε να σκοράρει μια φορά αλλά και να μοιράσει μια ασίστ.

Ο ΟΦΗ είχε αποκτήσει δανεικό τον Φερέιρα, όμως πριν από λίγες βδομάδες απέκτησε τα δικαιώματα του και πλέον δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το 2023. Ωστόσο, οι δύο ομάδες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και δεν αποκλείεται η Ένωση να προχωρήσει μέσα στις επόμενες μέρες στην απόκτηση του Φερέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ