Παναθηναϊκός : Συνεχείς επαφές με Τοτσέ, Λέτο, Εσιέν και αισιοδοξία για συμβιβασμό

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως οι τρεις καυτές περιπτώσεις και επίφοβες για αφαίρεση βαθμών θα καταλήξουν θετικά πριν την εκδίκαση της Πέμπτης.

Παναθηναϊκός : Συνεχείς επαφές με Τοτσέ, Λέτο, Εσιέν και αισιοδοξία για συμβιβασμό | to10.gr

Ο χρόνος για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τις υποθέσεις παικτών που απειλούν άμεσα με αφαίρεση βαθμών τελειώνει, αφού η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πλέον κρίσιμη και στον Παναθηναϊκό τρέχουν να προλάβουν τις υποθέσεις πριν εκδικαστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν συνεχείς επαφές με τους εκπροσώπους των Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν από τους οποίους υπάρχει και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό, μιας και οι υποθέσεις τους αναμένεται να εκδικαστούν την Πέμπτη (του Λέτο αφορά το παλιό συμβόλαιο η συγκεκριμένη υπόθεση).

Δύο «μεταγραφές» παίζουν στο ΣΕΦ με την Ζαλγκίρις

Οι «πράσινοι» είναι αισιόδοξοι πως θα έχουν καταφέρει μέχρι τότε να συγκεντρώσουν ένα ποσό προκειμένου να το δώσουν στους ποδοσφαιριστές ως έναντι της δόσης και από εκεί και πέρα να κάνουν μαζί τους νέο συμβιβασμό, δείχνοντας καλή θέληση από την πλευρά τους.

Από ‘κει και πέρα, νέα λύση φαίνεται να βρίσκεται στο θέμα του Τελάντερ, με τον οποίο έχει βρει κοινό σημείο επαφής η διοίκηση του Παναθηναϊκού και παρά την καθυστέρηση, ο Σουηδός δείχνει να πείθεται για τις καλές προθέσεις του τριφυλλιού.

Όσον αφορά τους Μπούρμπο και Βέμερ, οι συγκεκριμένες υποθέσεις είναι ακόμα στο στάδιο της εκδίκασης των ποσών προς τους παίκτες και αφού γίνει αυτό στη συνέχεια θα μπουν σε διαδικασία διακανονισμού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο