«Φουλάρει» για μεταγραφές μετά την Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός

«Φουλάρει» για μεταγραφές μετά την Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός

Όλοι στον Ολυμπιακό έχουν το μυαλό τους στα παιχνίδια με την Κράσνονταρ, όμως μετά τους Ρώσους οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν μεταγραφικό ντεμαράζ.

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία πορεία μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Champions League αποκλείοντας κατά σειρά της Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ.

Πλέον μένει ένα ακόμα βήμα προκειμένου να μπουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αυτό της Κράσνονταρ κι όπως είναι λογικό άπαντες στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων έχουν το μυαλό τους εκεί.

Μετά τα ματς με τους Ρώσους ωστόσο ο Ολυμπιακός αναμένεται να «τρέξει» όλες τις μεταγραφικές του υποθέσεις που λόγω Κράσνονταρ έχουν «παγώσει». Όπως όλα δείχνουν οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν σε τρεις μεταγραφές από το πάνω ράφι με τη μία θέση που θέλουν να καλύψουν να είναι εκείνη του αντί-Φορτούνη. Ένας παίκτης που θα μπορεί να αγωνιστεί ως οκταρό-δεκάρι. Στο… κάδρο βρίσκεται ο Μποσίλια της Μονακό, με τον Ζαρντίμ να σκέφτεται θετικά πιθανή αποχώρηση του από τους Μονεγάσκους για τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής αναζητάει ακόμα έναν εξτρέμ, μετά το «όχι» του Ματέο Γκαρσία, ενώ είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθεί ακόμα ένας επιθετικός που θα πλαισιώσει τους Γκερέρο και Ελ Αραμπί. Τέλος ανάλογα με το αν θα αποχωρήσει με μεταγραφή κάποιος από τους υπάρχοντες μπακ (Κούτρης και Ομάρ) είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να κινηθεί και για αμυντικό, με τον Γκασπάρ της Σπόρτινγκ να είναι ένας από αυτούς που έχουν ακουστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ