Αυτοί είναι οι 5 αρχηγοί του Παναθηναϊκού

Αυτοί είναι οι 5 αρχηγοί του Παναθηναϊκού

Δώνης και Νταμπίζας ανακοίνωσαν τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την 5άδα να περιλαμβάνει δύο αλλαγές σε σχέση με πέρυσι.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λίγες ημέρες και ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι είναι πανέτοιμος να μπει δυναμικά στη νέα σεζόν. Με την εικόνα του στα φιλικά προετοιμασίας να έχει προκαλέσει αισιοδοξία στις τάξεις των Πράσινων και τους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί, να προσφέρουν ήδη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ.

Ενόψει, λοιπόν, και της εκτός έδρας πρεμιέρα με τη Λαμία, ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης αποφάσισαν να ανακοινώσουν στους ποδοσφαιριστές τους αρχηγούς της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με τον τεχνικό διευθυντή των Πράσινων και τον έμπειρο τεχνικό να προχωρούν σε δύο αλλαγές σε σχέση με τα πρόσωπα που ηγούνταν την περσινή περίοδο, ενώ και φέτος εκπροσωπείται κάθε… τμήμα των αποδυτηρίων.

Οι πιο έμπειροι και παλιοί παίκτες Δημήτρης Κουρμπέλης, Χρήστος Δώνης, Δημήτρης Κολοβέτσιος, θα είναι κατά σειρά οι τρεις πρώτοι αρχηγοί του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη σεζόν. Τους ξένους ποδοσφαιριστές πέρσι εκπροσωπούσε ως αρχηγός ο Αντονί Μουνιέ. Ο 32χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, όμως, δεν υπολογίζεται και φέτος τη θέση του πήρε ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος θα διανύσει τη Τρίτη του σεζόν στην ομάδα.

Τους πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές, παράλληλα, εκπροσωπούσε ο Πασχάλης Στάικος. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής επίσης δεν είναι πλάνα για το πρωτάθλημα και έτσι αντικαταστάθηκε από τον Φάνη Μαυρομμάτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ