Σούπερ Λίγκα: «Είναι εξοργιστικό ψεύδος»

Σούπερ Λίγκα: «Είναι εξοργιστικό ψεύδος»

Ξεκάθαρη απάντηση από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για την «διαρροή» περί... διακοπής του πρωταθλήματος, αν δεν ισχύσουν τα συμβόλαια της ΕΡΤ

Ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος μάλλον αδυνατούν ν’ αποδώσουν την πραγματικότητα για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Κι όλα αυτά για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ο ΠΑΟΚ, με μια «διαρροή» από ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Και δεν είναι φυσικά τυχαίο πως από πλευράς της Λίγκας έκαναν λόγο για «εξοργιστικό ψεύδος».

Αυτό που έγινε είναι αδιανόητο αλλά φανερώνει και το πώς βλέπουν κάποιοι το πρωτάθλημα και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Από ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη υπήρξε «διαρροή» που παρουσίαζε τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Μηνά Λυσσάνδρου να έχει θέσει θέμα διακοπής του πρωταθλήματος, αν δεν ισχύσουν τα συμβόλαια με την ΕΡΤ.

Κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε ποτέ από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και η συγκεκριμένη «διαρροή» φανερώνει τα παιχνίδια που παίζονται για να εξυπηρετήσει στα συμφέροντα του ο δικέφαλος του Βορρά.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως η άμεση αντίδραση αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο της Λίγκας, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και παράλληλα έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τα ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη που προχώρησαν στην συγκεκριμένη αναφορά που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Από πού ν’ αρχίσει και που να τελειώσει κάποιος μετά τα όσα έγιναν σήμερα για να κάνει το «παιχνίδι» του ο ΠΑΟΚ. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι χαρακτηριστικό, όπως προαναφέραμε, ότι από την Σούπερ Λίγκα έκαναν λόγο για «εξοργιστικό ψεύδος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ