Η δέσμευση του Καρντόσο στον Αλμπάνη

Η δέσμευση του Καρντόσο στον Αλμπάνη

Ο Μιγκέλ Καρντόσο μπορεί να έθεσε τον Χρήστο Αλμπάνη εκτός ευρωπαϊκής λίστας, αλλά φαίνεται πως τον υπολογίζει στο ροτέισον της ομάδα όσον αφορά τη Superleague.

Ο αποκλεισμός του υγιούς Χρήστου Αλμπάνη από τη λίστα της UEFA για τα ματς κόντρα στην Τράμπζονσπορ, προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά στον κόσμο των κιτρινόμαυρων, με το ενδεχόμενο δανεισμού του Έλληνα επιθετικού να φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Σύμφωνα όμως με την Sportday, ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει διαφορετική άποψη. Ο Πορτογάλος τεχνικός όχι μόνο μπλόκαρε ο ίδιος τον δανεισμό του παίκτη του, αλλά σε τετ α τετ που είχε μαζί του του διεμήνυσε πως τον υπολογίζει σοβαρά ενόψει της συνέχεια της σεζόν. Του ανέφερε πως θα πάρει πολλές ευκαιρίες στο ελληνικό πρωτάθλημα, ειδικά σε περίπτωση που η ΑΕΚ συνεχίσει σε διπλό ταμπλό τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα ίσως δοθεί φανέλα βασικού στον Αλμπάνη στο ματς της πρεμιέρας με την Ξάνθη, δείγμα πως ο Καρντόσο πιστεύει στις ικανότητές του, όσο και αν δυσκολεύεται στη διαχείριση ενός ρόστερ 28 παικτών, την ώρα που αυτός επιθυμεί ένα ευέλικτο ρόστερ 20 +3 παικτών για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ