Κρίνεται ματς με το ματς ο Καρντόσο

Κρίνεται ματς με το ματς ο Καρντόσο

Το νέο κακό αποτέλεσμα της ΑΕΚ που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την θέτει εκτός ομίλων του Europa League, κάνει τη θέση του Μιγκέλ Καντόσο επισφαλής.

Το πρώτο «καμπανάκι» ήχησε στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Κραϊόβα. Αν και η ΑΕΚ προκρίθηκε στα playoffs του Europa League, η εμφάνιση κόντρα στους Ρουμάνους ήταν προβληματική.

Το καμπανάκι έγινε… καμπαναριό ολόκληρο χτες (22/8). Και πάλι στο ΟΑΚΑ, η πολύ καλύτερη από την Κραϊόβα, Τράμπζονσπορ, ξεγύμνωσε όλες τις αδυναμίες και τα κακώς κείμενα στην ΑΕΚ, επικρατώντας με 3-1.

Πλέον η Ένωση θέλει ένα θαύμα για να προκριθεί στους Ομίλους του Europa League καθώς ψάχνει νίκη με 3-0 ή με διαφορά 2+ γκολ μέσα στην Τουρκία για να προκριθεί. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το συμβάν με τον Λιβάγια που έφυε μαινόμενος όταν έγινε αλλαγή κόντρα στην Κραϊόβα, κάνουν τη θέση του Μιγκέλ Καρντόσο επισφαλής για το μέλλον.

Όπως αναφέρει και η Live Sport, πλέον στα Σπάτα υπάρχει η απαίτηση για άμεση βελτίωση και αποτελέσματα. Η διοίκηση για την ώρα στηρίζει απόλυτα τον προπονητή, αλλά πρέπει και ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του και να βγάλει η ΑΕΚ τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή (25/8 και ώρα 22:00) κόντρα στην Ξάνθη.

Ένα σερί καλών αποτελεσμάτων λοιπόν, με παράλληλη αγωνιστική βελτίωση είναι το ζητούμενο από τον Καρντόσο, αλλιώς αν αυτό δεν επιτευχθεί, δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες, με την διοίκηση να ψάχνει τρόπο να βελτιωθεί η κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ