Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τη Λαμία (pic)

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τη Λαμία (pic)

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λαμία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Γιάννη Μπουζούκη να δηλώνει «παρών». Εκτός έμεινε ο νεοαποκτηθείς Μπεκ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το Σάββατο απέναντι στη Λαμία εκτός έδρας (19:00) και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το Σαββατιάτικο ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός όπως ήταν λογικό συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Λαμία τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πιθανότατα να πάρει και φανέλα βασικού στο παιχνίδι. Κατά τα άλλα ο Δώνης δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη, ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι «νέοι» Μόλο και Ζαχίντ.

Αυτή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Βέργος, Καμπετσής.

Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Μπεκ, καθώς οι Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Στάικος, Τζανδάρης, Αθανασακόπουλος και Κόναν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ