Επίσημο: Στον Ολυμπιακό για 5 χρόνια ο Νίκολιτς

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό για 5 χρόνια ο Νίκολιτς

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην επισημοποίηση της απόκτησης 18χρονου Βόσνιο μπακ Νεμάνια Νίκολιτς. Το «όχι» σε Σαχτάρ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Παρτιζάν και Αστέρα και γιατί είναι περίπτωση... Ραντζέλοβιτς.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Νεμάνια Νίκολιτς. Ο 18χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες και πριν από λίγο υπέγραψχε το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα, οι Βόσνιοι δημοσίευσαν και αποκλειστική φωτογραφία του ποδοσφαιριστή μέσα από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την ώρα που υπογράφει.

Οπως έγινε γνωστό, ο Νίκολιτς υπέγραψε συμβόλαιο 5 χρόνων με τους Πειραιώτες και θα παραμείνει δανεικός για τουλάχιστον έξι μήνες στη νυν ομάδα του, Μλάντοστ Ντομπόι Κακάνι από τη Βοσνία. Οπως σημειώνεται, ο Ολυμπιακός αγόρασε με περίπου 500.000 ευρώ τον Νίκολιτς, καταφέρνοντας, μάλιστα, να πιάσει στον… ύπνο πολύ σημαντικούς συλλόγους.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώνεται και από σχετικά δημοσιεύματα, αλλά και από τους εκπροσώπους του παίκτη και την ομάδα του, ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα στη μάχη για την απόκτηση του 18χρονου δεξιού μπακ, που είναι ήδη διεθνής με την εθνική ομάδα Κ-21 της Βοσνίας. Μάλιστα ο πρόεδρος της Μλάντοστ, Μενσούρ Μουσίγια, παραδέχθηκε δημόσια τις προσφορές και ανέφερε ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προσέφερε 500.000 €!

Η περίπτωση του Νίκολιτς είναι μια συνέχεια του «παιδομαζώματος» με συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαχρονικά κάνει ο Ολυμπιακός. Είναι μια συνέχεια της πολιτικής που ακολουθήθηκε στην περίπτωση του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και αρκετών ακόμη. Και για αυτόν τον λόγο η πολιτική στη διαχείριση και του Νίκολιτς, δεν θα αλλάξει.

Ο νεαρός αμυντικός θα συνεχίσει να παίρνει χρόονο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Βοσνίας και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να παραχωρηθεί σε ομάδα πιο δυνατού πρωταθλήματος (Σερβία ή Ελλάδα), για να συνεχιστεί η εξελικτική του πορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βόσνιοι αποκαλύπτουν επίσης ότι η πρώην ομάδα του Νίκολιτς, Σεράγεβο, δεν θα πάρει χρήματα από τα τροφεία, λόγω σχετικής συμφωνίας με τη Μλάντοστ, μετά τη μεταγραφή άλλου παίκτη της ομάδας του νεαρού μπακ.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο 18χρονος (21/02/2001) δεξιός μπακ είναι βασικός στην πρώτη ομάδα της Μλάντοστ, έχει ήδη 5 συμμετοχές φέτος και συνολικά έχει 24 επίσημες συμμετοχές με τη βοσνιακή ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ