«Μπάσιμο» ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Τούρκων για Κουτρουμπή

«Μπάσιμο» ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Τούρκων για Κουτρουμπή

Ο Γιώργος Κουτρουμπής φεύγει από τον Παναθηναϊκό, η Πορτογαλία είναι πιθανός προορισμός, αλλά ΤΣΣΚΑ Σόφιας και μία τουρκική ομάδα έχουν μπει πιο δυνατά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη επιλέξει τον κεντρικό αμυντικό που θα ήθελε στον Παναθηναϊκό (σ.σ. τον Βαγγέλη Οικονόμου), ανοίγοντας οριστικά την πόρτα της εξόδου στον Γιώργο Κουτρουμπή. Από την πλευρά του ο 27χρονος στόπερ, ακόμη και πριν την προσφυγή που κατέθεσε, είχε δεχθεί ήδη αρκετές κρούσεις για να συνεχίσει εκτός συνόρων την καριέρα του. Και να είναι θέμα χρόνου η αποχώρησή του από τους «πράσινους».

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, λοιπόν, πέραν των επαφών που υπάρχουν στην Πορτογαλία (σ.σ. έχει ήδη γίνει κουβέντα του ατζέντη του με την Μπράγκα), ο Κουτρουμπής αποτελεί μεταγραφικό στόχο και της υποψήφιας πρωταθλήτριας Βουλγαρίας, ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Πληροφορία που επιβεβαιώνεται και από τους Βούλγαρους, οι οποίοι επιθυμούν να ενισχυθούν τον Ιανουάριο, για να μπορέσουν να προσπεράσουν τη Λουντογκόρετς στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις έγινε γνωστό ότι ο Κουτρουμπής είναι διαθέσιμος προς μεταγραφή, υπήρξε αντίδραση από ομάδα της Τουρκίας που είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον Ελληνα στόπερ. Μάλιστα λέγεται ότι η πρόταση που μπορούν να καταθέσουν οι Τούρκοι είναι με διαφορά η μεγαλύτερη που θα πάρει στα χέρια του. Σενάριο, όμως, που δεν έχει μετουσιωθεί ακόμη σε επίσημη προσφορά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το όνομα του Κουτρουμπή έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ρωτήσει παλαιότερα για την περίπτωσή του και υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν αρνητικοί. Προς το παρόν, όμως, δείχνουν να έχουν αποφασίσει να κινηθούν σε άλλους δρόμους για τον αντι-Ζαμπράνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ