Διαψεύδει για Ζίβκοβιτς ο Ολυμπιακός

Διαψεύδει για Ζίβκοβιτς ο Ολυμπιακός

Το όνομα το Άντριγια Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα έχει ακουστεί αρκετά τις τελευταίες μέρες για τον Ολυμπιακό, όμως οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν τα σενάρια με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς φερόταν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες, ως ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν στο λιμάνι, Κώστα Φορτούνη.

Ο 23χρονος επιτελικός μέσος ακουγόταν αρκετά στο ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων, ενώ σημερινά δημοσιεύματα έκαναν λόγω για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, όπου ανήκει ο παίκτης. Μάλιστα θεωρούνταν δεδομένη η συμφωνία με τους αετούς, με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα διαψεύδονται από την πλευρά του Ολυμπιακού, όπου ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα Ζίβκοβιτς.

Οι ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται με την περίπτωση του νεαρού Σέρβου της Μπενφίκα και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και φυσικά στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ στη Ρωσία την ερχόμενη Τρίτη (27/8, 22:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ