Επίσκεψη οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο!

Επίσκεψη οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο!

Περίπου 80 οπαδοί της Ενωσης επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του παιχνιδιού με την Ξάνθη.

Στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου περίπου 80 οπαδοί της Ενωσης.

Οι Κιτρινόμαυροι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στον Μιγκέλ Καρντόσο και τους παίκτες του για την ήττα από την Τραμπζονσπόρ και τους ζήτησαν να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας, αρχής γενομένης από το ματς με τους Ακρίτες για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Η συζήτηση ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ και τους ανθρώπους της Ενωσης έγινε σε ήρεμο κλίμα, με τους φιλάθλους της Ενωσης να ζητούν από τον Πορτογάλο τεχνικό και τους παίκτες πάση θυσία τη νίκη στον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη. Μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και στον προπονητή είπαν: «Για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και αυτό που θέλουμε να βλέπουμε από εσάς είναι πάθος και ψυχή και ας χάνετε. Θέλουμε να χτυπάει ο Λιβαγια και να πονάει ο Μάνταλος. Θέλουμε να είστε ενωμένοι και όλοι μαζί να κάνουμε από αύριο τη νέα αρχή. Και εμείς θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε για να πανηγυρίσουμε μαζί σας».

Ο Καρντόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι η αναμέτρηση με τους Ακρίτες είναι πολύ σημαντική και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να επέλθει και πάλι η ηρεμία στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ