Ζαμάνης σε Ζαχαριάδη: «Βάλε μπλούζα του ΠΑΟΚ» (vid)

Ζαμάνης σε Ζαχαριάδη: «Βάλε μπλούζα του ΠΑΟΚ» (vid)

Οργισμένος ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Νίκος Ζαμάνης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον διαιτητή Ζαχαριάδη, για την απόφασή του να κατοχυρώσει το δεύτερο γκολ του Βόλου, παρότι αρχικά είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Πυρ και μανία με τον διαιτητή Ζαχαριάδη ήταν ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Νίκος Ζαμάνης.

Ο παράγοντας των Κυανέρυθρων στο 72ο λεπτό του αγώνα με τον Βόλο στη Νέα Σμύρνη, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον ρέφερι της αναμέτρησης, με αφορμή την απόφαση του τελευταίου να κατοχυρώσει το γκολ του Μουνίθ, παρότι αρχικά είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Ο Ζαχαριάδης μετά την υπόδειξη του βοηθού πήγε στο VAR για να δει τη φάση ο ίδιος και τελικά αποφάσισε να κατοχυρώσει το γκολ του Μουνίθ, με το οποίο ο Βόλος έκανε το 2-0 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη. Ο Νίκος Ζαμάνης την ώρα που ο ρέφερι ήλεγχε τη φάση πλησίασε τον διαιτητή και του είπε: «Βάλε μπλούζα του ΠΑΟΚ».

Ο Μακεδόνας μετά την οργισμένη αντίδραση του Ζαμάνη έβγαλε την κόκκινη κάρτα και απέβαλε τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ζαχαριάδης είχε βρεθεί στην Τούμπα στον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ για το Champions League…

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ