ΑΕΚ: Λαϊκά δικαστήρια έξω από VIP και αποδυτήρια

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Ξάνθη, οι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν έντονα τον Μιγκέλ Καρντόσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.


ΑΕΚ: Λαϊκά δικαστήρια έξω από VIP και αποδυτήρια | to10.gr

Την οργή των «κιτρινόμαυρων» οπαδών προκάλεσε η αποκαρδιωτική εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Ξάνθη, με τους φιλάθλους της Ενωσης μετά την ήττα με 2-1 από τους Ακρίτες να στήνουν λαϊκά δικαστήρια έξω από VIP και αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και το «στραπάτσο», οι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν έντονα τον Μιγκέλ Καρντόσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι αποδείχθηκαν σε ένα ακόμα παιχνίδι κατώτεροι των περιστάσεων.

Το κλίμα στο εσωτερικό της ΑΕΚ είναι έκρυθμο μετά την ήττα από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, με τον κόσμο να είναι οργισμένος για τη νέα τραγική εμφάνιση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες τον Καρντόσο.

Παράλληλα, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελούν επίσης ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αλλά και ο Βασίλης Δημητριάδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο