ΑΕΚ: Πρώτος στόχος ο Πογέτ

ΑΕΚ: Πρώτος στόχος ο Πογέτ

Έχει ήδη υπάρξει επαφή από πλευράς ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογέτ ο οποίος φαντάζει το φαβορί για να διαδεχθεί τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της Ένωσης.

Η υπομονή με τον Μιγκέλ Καρντόσο εξαντλήθηκε στην ΑΕΚ και την Δευτέρα αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο ο Πορτογάλος.

Η ήττα από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αν και στην ΑΕΚ φαίνεται πως είχαν αποφασίσει μετά το ματς με την Τράμπζονσπορ ότι θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση του 47χρονου τεχνικού.

Πρώτο φαβορί φαίνεται πως είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Γκουστάβο Πογέτ, με τον οποίο έχει ήδη υπάρξει επαφή και από σήμερα αναμένεται να ενταθούν οι προσπάθειες τις ΑΕΚ ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Πογέτ θυμίζουμε ότι είχε αναλάβει την ΑΕΚ τον Οκτώβριο του 2015, αντικαθιστώντας τον Τραϊανό Δέλλα και έφυγε τον Απρίλιο εξαιτίας διαφωνιών με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του κάτι που οδήγησε στην απόλυσή του παραμονές του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν αποκατασταθεί έκτοτε και έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή Πογέτ στην Ένωση.

Πρόσφατα ο Πογέτ είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια για το πέρασμά του από την ΑΕΚ αφήνοντας και ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Πέρασα έξι μήνες με πολύ ενδιαφέρον για τους οποίους είμαι ευγνώμων, καθώς με έκαναν να δω διαφορετικά πράγματα για το ποδόσφαιρο, έναν διαφορετικό τρόπο να το καταλάβω. Όταν έφτασα ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε τον τίτλο. Ήμασταν πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα τους αφήναμε να κερδίσουν το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουν έστω ένα παιχνίδι! Τους κερδίσαμε σε ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ -την μοναδική φορά που ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα- και στο τέλος προκριθήκαμε στην Ευρώπη. Αναμφίβολα θα γυρνούσα στην Ελλάδα, μία πολύ όμορφη εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ