Εξετάζει Ίβιτς για τεχνικό διευθυντή η ΑΕΚ

Εξετάζει Ίβιτς για τεχνικό διευθυντή η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση του Ίλια Ίβιτς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ είναι ραγδαίες μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη και την ήττα με 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Μιγκέλ Καρντόσο ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από χθες το βράδυ, ενώ και ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία και αναμένεται να γίνει δεκτή.

Η Ένωση και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Μιγκέλ Καρντόσο, με τον Νίκο Κωστένογλου να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός και τον Γκουστάβο Πογέτ να είναι ένας από τους προπονητές που εξετάζονται.

Όσον αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο μεγαλομέτοχος των κιτρινόμαυρων κοιτάζει την περίπτωση του άλλοτε τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς. Μάλιστα φέρεται να έχει ήδη γίνει επαφή μεταξύ των δύο ανδρών, προκειμένου να δουν τις απαιτήσεις του Σέρβου πρώην άσου της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ακουστεί και το όνομα του Ντίνου Διαμαντόπουλου, που είναι οπαδός της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές σε αντίθεση με τον Ίβιτς που μοιάζει ως ιδανικός αντικαταστάτης του «Λύμπε» για τον Μελισσανίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ