Μελισσανίδης: «Η ψυχολογία σας είναι χάλια, αλλά πρέπει να γυρίσουμε το κλίμα»

Μελισσανίδης: «Η ψυχολογία σας είναι χάλια, αλλά πρέπει να γυρίσουμε το κλίμα»

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρέθηκε στα Σπάτα και προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το διπλό στην Τουρκία με την Τράμπζονσπορ είναι εφικτό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας σήμερα Δευτέρα (26/8) με σκοπό να συζητήσει με τον υπηρεσιακό τεχνικό της Ένωσης, Νίκο Κωστένογλου, και άδραξε την ευκαιρία για να μιλήσει και με τους παίκτες των Κιτρινόμαυρων.

Το αφεντικό της Ένωσης μοίρασε τις ευθύνες, εξέφρασε την άποψη ότι το υλικό που υπάρχει είναι καλύτερο από την στιγμή που επέστρεψε στην ομάδα. Ζήτησε στήριξη στον υπηρεσιακό κόουτς και ενημέρωσε ότι η διαδικασία της διάδοχης κατάστασης είναι σε εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης:

«Όλοι καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο είμαι 40 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι λίγες οι χαρές και πολύ περισσότερες οι πίκρες. Ολοι φταίμε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, αυτό τελείωσε! Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στους προπονητές, αλλά επειδή κάτι γνωρίζω από ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι και καλή ομάδα έχουμε και ίσως από τη μέρα που επέστρεψα στην ομάδα να έχουμε το καλύτερο υλικό», είπε αρχικά.

«Η ψυχολογία σας είναι χάλια και το βλέπω αλλά οι μεγάλοι παίκτες και οι προσωπικότητες που διαθέτουμε εδώ μέσα τώρα δείχνουν την αξία τους. Τώρα βγάζουν δύναμη και ψυχή για να γυρίσουμε το κλίμα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Στη ζωή μου ήμουν πάντα αγωνιστής και δεν τα παρατάω», συνέχισε.

Αναφερόμενος στην διάδοχη κατάσταση τόσο σε επίπεδο τεχνικού διευθυντή όσο και σε επίπεδο προπονητή είπε: «Κοιτάμε να φέρουμε νέο τεχνικό διευθυντή, νέο προπονητή αλλά μέχρι τότε θέλω να δείξετε αγάπη και σεβασμό σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της ΑΕΚ, τον Νίκο Κωστένογλου. Και όσο μπορεί να σας φανεί τρελό, έτσι για την τρέλα σας και για εσάς τους ίδιους εγώ πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε για το διπλό στην Τουρκία».

Στη συνέχεια, ο Μελισσανίδης ζήτησε τη γνώμη των αρχηγών για να πάρει τον λόγο ο Μάνταλος που είπε ότι συμφωνεί με όσα ειπώθηκαν. Επίσης, ο Μάνταλος πρόσθεσε ότι παρά τα όποια προβλήματα οι παίκτες έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη γιατί εκείνοι παίζουν και ότι «όλοι μαζί πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση που δεν αρέσει σε κανέναν μέσα στα αποδυτήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ