Ιταλικά σενάρια για Κολομπάτο και Ολυμπιακό (vids)

Ιταλικά σενάρια για Κολομπάτο και Ολυμπιακό (vids)

Ποιος είναι ο 22χρονος μέσος της Κάλιαρι, που βάζουν στο «ερυθρόλευκο» στόχαστρο τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα.

Την περίπτωση του 22χρονου μέσου της Κάλιαρι, Σαντιάγκο Κολομπάτο, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Calciomercato», οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον νεαρό χαφ της ιταλικής ομάδας, ο οποίος δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στην Κάλιαρι, μετά την απόκτηση των Ναϊτάν Ναντέζ και Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα, ο Σαντιάγκο Κολομπάτο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας της Σαρδηνίας, με τον Ολυμπιακό, αλλά και τις Σεντ Τρούιντεν και Φορτούνα Σιτάρντ να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αργεντινή και είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αλμπισελέστε, αλλά έχει ρίζες από την Ιταλία, αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, ωστόσο, μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και ως κεντρικός χαφ, προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες στον εκάστοτε προπονητή του.

Ο Κολομπάτο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Serie B με τη φανέλα της Βερόνα, έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ σε 25 αγώνες. Ο νεαρός άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά έχει αγωνιστεί επίσης ως δανεικός σε Πίζα, Τραπάνι και Περούτζια.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ