Στασιμότητα στο μεταγραγικό κομμάτι για την ΑΕΚ

Στασιμότητα στο μεταγραγικό κομμάτι για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ένα περίεργο σημείο μετά τη δεδομένη αποχώρηση του Μιγκέλ Καρντόσο και του Δημήτρη Λυμπερόπουλου, με αποτέλεσμα να έχουν «παγώσει» τα μεταγραφικά.

Στην ΑΕΚ οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τα τελευταία 24ωρα και ειδικότερα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση βρίσκεται σε ένα οριακό σημείο σχετικά με το μέλλον της φετινής χρονιάς, αφού κινδυνεύει πριν καν αρχίσει η σεζόν να χαθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να «τελειώσει» τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν, μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων ψάχνει τους αντικαταστάτες τους. Τα φαβορί λέγεται πως είναι ο Ίλια Ίβιτς και ο παλιός γνώριμος Γκουστάβο Πογέτ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» ωστόσο τη δεδομένη στιγμή έχει πάει «περίπατο» και οποιαδήποτε σκέψη για ενίσχυση στην ΑΕΚ, αφού περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Αποτέλεσμα είναι να έχουν παγώσει οι όποιες επαφές και όπως όλα δείχνουν πρώτα θα κλείσουν τα δύο αυτά θέματα και τότε η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και όπου αλλού θέλει να ενισχυθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ