Έρχεται το «PAOK Smart TV App»

Έρχεται το «PAOK Smart TV App»

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τη διαδικασία δημιουργίας κι ανάπτυξης ειδικού Smart TV App που θ’ αναβαθμίσει και θα διευκολύνει τις υπηρεσίες του καναλιού της ομάδας.

Η συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών που ο ΠΑΟΚ προσφέρει στους φιλάθλους του, οδήγησε την ασπρόμαυρη σε νέα μονοπάτια. Η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου στο… «στοίχημα» του «PAOK TV» αναγκάζει την ομάδα να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το «PAOK TV» άνοιξε έναν νέο δρόμο στα τηλεοπτικά δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πλέον ετοιμάζεται ν’ αναπτυχθεί κι άλλο προκειμένου να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνδρομητές με τη καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Η δύναμη των επεξεργαστών σε τηλεοράσεις Smart TV σε συνδυασμό με τη συμβατότητα των browser δημιουργεί τεχνικά δυσκολίες στην αναπαραγωγή streaming μέσα από πλατφόρμες internet.

Αυτό το γεγονός επηρέασε τους φίλους του ΠΑΟΚ που ήθελαν να δουν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό απευθείας από τη Smart TV συσκευή τους, χωρίς να τη συνδέσουν με υπολογιστή ή με άλλη smart συσκευή.

Για το λόγο αυτό, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία δημιουργίας κι ανάπτυξης ειδικού Smart TV App που θ’ αναβαθμίσει και θα διευκολύνει τις υπηρεσίες προς τους χρήστες του επίσημου καναλιού του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ