Κωστένογλου: «Να δείξουμε πως έχουμε εγωισμό»

Κωστένογλου: «Να δείξουμε πως έχουμε εγωισμό»

Ο Νίκος Κωστένογλου από χθες (26/8) θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Έλληνας τεχνικό να μιλά στους παίκτες του προσπαθώντας να τους τονώσει το ηθικό.

Το παιχνίδι με την Ξάνθη ήταν το τελευταίο για τον Μιγκέλ Καρντόζο στον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Νίκο Κωστένογλου να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου για τα δύο επόμενα παιχνίδια, μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικό της «ένωσης».

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στους παίκτες του προσπαθώντας να τους τονώσει το ηθικό και λέγοντας τους πως πρέπει να δείξουν εγωισμό και ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα της Πέμπτης (29/8, 20:30) στην Τράμπζονσπορ για τα pley-offs του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου:

«Γνωρίζετε όλοι ότι θα πορευθούμε μαζί για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Σε όσο διάστημα θα συνεργαστούμε θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να κάνω την προπόνηση ευχάριστη για εσάς. Δεν θέλω να έρχεστε στο γήπεδο και να νιώθετε ότι κάνετε αγγαρεία.

Δεν θα σας φορτώσω με πολλά πράγματα και δεν είμαι εδώ για να σας το παίξω σοφός. Θα προσπαθήσω να μιλήσω με όλους σας το επόμενο διάστημα αν και δεν έχουμε μπροστά μας πολύ χρόνο μέχρι το παιχνίδι της Τουρκίας. Θέλω να μου πείτε τι σκέφτεστε.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω ότι έγινε και να κοιτάξουμε μπροστά και τον αγώνα της Πέμπτης. Δεν υπάρχει τίποτα τώρα. Μόνο πως θα μπορέσουμε να δείξουμε πως έχουμε εγωισμό και πως μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα» υπογράμμισε στους «κιτρινόμαυρους.

Ξεχάστε το πρώτο ματς, ξεχάστε και την Ξάνθη. Δεν υπάρχουν αυτά τα ματς. Πάμε να παίξουμε για την υστεροφημία της ΑΕΚ. Πάμε δυνατά για το ματς. Πάμε να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα. Νομίζουν θα σας βάλουν 3-4 γκολ. Σήμερα με αυτό το ξεκίνημα τους στέλνετε το δικό σας μήνυμα. Πάμε να βγάλουμε τον εγωισμό μας, να βγάλουμε αντίδραση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ