Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Αραούχο

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Αραούχο

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει επιθετικό, ο Σέρχιο Αραούχο είναι... διαθέσιμος και (πλέον) σε τιμή λογική, προτάθηκε στον Δικέφαλο και τα σενάρια ξεκίνησαν. To10.gr εξηγεί τι ισχύει με τον Αργεντινό.

Μια πιθανή πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας θα δώσει την δυνατότητα και χωρίς την πίεση του FFP ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του. Λίγο πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου στο Δικέφαλο αναμένεται να έχουμε κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Είτε με το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιων παικτών, είτε με τον ερχομό κάποιων άλλων. Ο Δικέφαλος, όπως έχουμε αναφέρει κατ’ επανάληψη, θέλει άλλους δύο-τρεις ποδοσφαιριστές για να καλύψει τα κενά του τα οποία εντοπίζονται στη μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Στην ΠΑΕ έχουν μια μεγάλη λίστα με ονόματα ποδοσφαιριστών για την επιθετική γραμμή. Ένα από αυτά τα ονόματα είναι και του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Μικράς Ασίας και αμέσως το όνομα του έκανε πολλά κλικ στους Θεσσαλονικείς. Τον 27χρονο επιθετικό στην Τούμπα τον γνωρίζουν πολύ καλά από τη θητεία του στην ΑΕΚ και πιστεύουν πως μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Μάλιστα, το γεγονός ότι είναι διαφορετικό στιλ παίκτη και από τον Ακπομ και από τον Σφιντέρσκι, είναι κάτι που ενισχύει την καλή άποψη.

Τα δεδομένα για την απόκτηση του «Τσίνο» έχουν αλλάξει ραγδαία τις τελευταίες 5-6 ημέρες. Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ ανέκαθεν αξίωνε «τρελά» ποσά για να πει το «ναι» σε κανονική μεταγραφή του Αραούχο. Ωστόσο η μέτρια περσινή του παρουσία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος αυτό το καλοκαίρι (πλην της ΑΕΚ), συν το δεδομένο και γνωστό πρόβλημα οικονομικής στενότητας που αντιμετωπίζει η ομάδα των Καναρίων Νήσων, φαίνεται ότι άλλαξαν τα δεδομένα. Και όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, αποφασίσθηκε το τίμημα να είναι πολύ μικρότερο μήπως και καταφέρουν να «τσιμπήσει» κάποια ομάδα από το εξωτερικό.

Βεβαίως ακόμη κι έτσι ο Αραούχο παραμένει μια ακριβή περίπτωση για τον ΠΑΟΚ και κάθε ελληνική ομάδα. Αλλά και ένας παίκτης που έχει δείξει μέσα στο γήπεδο τι μπορεί να κάνει και κυρίως πόσο καλή σχέση έχει με το γκολ. Και αυτή η σχέση είναι το βασικό μέλημα του ΠΑΟΚ, σε ό,τι έχει να κάνει με την απόκτηση του σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ