Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr: «Ο Ολυμπιακός μιλάει με Λέστερ για Γκεζάλ»

Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr: «Ο Ολυμπιακός μιλάει με Λέστερ για Γκεζάλ»

Το Sky Sports κάνει λόγο για συζητήσεις Ολυμπιακού – Λέστερ για τον Γκεζάλ, επιβεβαιώνοντας to10.gr

Ο Ρασίντ Γκεζάλ είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού όπως αποκάλυψε to10.gr και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης επιβεβαιώνουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «10.gr» για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Αλγερινό άσο.

Δημοσίευμα λοιπόν του Sky Sports επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του «10» περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Ρασίντ Γκεζάλ της Λέστερ.

Ο Ολυμπιακός κινείται ενεργά για την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της διαφαινόμενης συμμετοχής του στο Champions League, θέλοντας να κάνει μεταγραφικές κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Όπως διαβάσατε πρώτοι από το «10», ο εξτρέμ της Λέστερ, Ρασίντ Γκεζάλ είναι στην κορυφή της μεταγραφικής ατζέντας του Ολυμπιακού και οι πειραιώτες κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του παίκτη.

Το ρεπορτάζ του Sky Sports τονίζει πως ο 27χρονος Γκεζάλ δεν είναι στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς ενόψει της σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει και κάνει λόγο για συζητήσεις του Ολυμπιακού με την αγγλική ομάδα για τον διεθνή άσο.

Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να υλοποιήσουν μια πολύ μεγάλη μεταγραφή και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κινηθεί δυναμικά και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, με την απόκτηση παικτών που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα του λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ