Μελισσανίδης σε παίκτες: «Τα κλειδιά στον Ίλια, εκείνος θα αποφασίζει για όλα»!

Μελισσανίδης σε παίκτες: «Τα κλειδιά στον Ίλια, εκείνος θα αποφασίζει για όλα»!

Πως παρουσίασε τον Ίβιτς στους παίκτες ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε για δεύτερη σερί μέρα στα Σπάτα, αυτή τη φορά για να παρουσιάσει τον Ίλια Ίβιτς στους παίκτες. Το αφεντικό της Ένωσης μίλησε στους Κιτρινόμαυρους στα αποδυτήρια, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας αποτελεί πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του και παράλληλα πως θα είναι εκείνος που θα έχει τα… κλειδιά της ΑΕΚ, αποφασίζοντας για όλα!

«Είμαι ξανά σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσω τον νέο μας τεχνικό διευθυντή. Έχει υπάρξει στο παρελθόν και ποδοσφαιριστής αλλά και τεχνικός διευθυντής σε αυτή την ομάδα. Τον ξέρω πολλά χρόνια και έχει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη μου. Του δίνω τα κλειδιά. Αυτός θα αποφασίζει για όλα! Του εύχομαι καλή επιτυχία! Θα είναι εδώ μαζί μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ιδιαίτερα αυξημένες αρμοδιότητες. Ο Ίλια θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής σας», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους παίκτες και ενώπιον όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στους παίκτες μίλησε και ο Ιβιτς, με τον Σέρβο να αναφέρεται σε όσους βρίσκει στην ομάδα από το παρελθόν με ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Κωστένογλου και ανάμεσα στα αλλά είπε: «Υπάρχουν στιγμές στο ποδόσφαιρο που είμαστε χαμηλά και τότε πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί όπως κάθε άντρας και στιγμές που είμαστε ψηλά και τότε θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ