Ελεύθερος ο Οικονόμου, πλησιάζει στον Παναθηναϊκό

Ελεύθερος ο Οικονόμου, πλησιάζει στον Παναθηναϊκό

Η Επιτροπή Επιλύσεως Οικονομικών Διαφορών ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του Βαγγέλη Οικονόμου με τον Πανιώνιο.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου είναι και τυπικά ελεύθερος να διαπραγματευτεί την επόμενη ημέρα της καριέρας του. Οπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επιλύσεως Οικονομικών Διαφορών, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό με τον Πανιώνιο. Μάλιστα, παρότι ο ποδοσφαιριστής είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον της ομάδας της Νέας Σμύρνης, η λύση της συνεργασίας έγινε κοινή συναινέσει, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν ομαλά και χωρίς περαιτέρω προστριβές από εκείνες που είχαν προηγηθεί.

Οπως είναι γνωστό εδώ και μέρες ο Οικονόμου έχει συζητήσει με τον Ουζουνίδη και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Αν και δεν είναι ψέματα ότι ο ίδιος θα έβλεπε με καλύτερο μάτι την προοπτική του εξωτερικού και δη κάποιον σύλλογο σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από τους «πράσινους». Αλλωστε, οι δύο λόγοι που σκέφτεται να πει το «ναι» στο Τριφύλλι είναι κατ’ αρχάς το μέγεθος του συλλόγου και κατά δεύτερον η παρουσία του Ουζουνίδη.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΑΝΤΑΟ
Πέραν του Οικονόμου, ωστόσο, ελεύθερος έμεινε και ο Μπραντάο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση του Λεβαδειακού και τον προπονητή, Ζοσέ Ανιγκό, με αποτέλεσμα εδώ και λίγες εβδομάδες να μην αποτελεί μέλλος της ομάδας της Βοιωτίας και να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Επιλύσεως Οικονομικών Διαφορών:

Από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επιλύσεως Οικονομικών Διαφορών έγιναν αποδεκτές και αναγνωρίστηκαν οι παρακάτω συναινετικές λύσεις συμβολαίων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

ΑΡ.ΑΠΟΦ. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΕ ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΠΟ

604/2017  EVAERSON LEMOS DA SILVA ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 8/12/2017
605/2017 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ 7/12/2017
606/2017 ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 7/12/2017
607/2017 ΓΚΕΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 12/12/2017
608/2017 ΤΕΓΟΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ 12/12/2017
609/2017 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17/12/2017

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ