Η γκέλα του Νταμπίζα με Οικονόμου θα στοιχίσει 180.000 ευρώ

Η γκέλα του Νταμπίζα με Οικονόμου θα στοιχίσει 180.000 ευρώ

Η μεταγραφή του Βαγγέλη Οικονόμου σε ομάδα του εξωτερικού χάλασε λόγω κάποιων χειρισμών του Νίκου Νταμπίζα, με τον Παναθηναϊκό να… χρεώνεται 180.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός πέρα από τις μεταγραφές που πραγματοποιεί, θέλει να αποσυμφορήσει το ρόστερ του από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη.

Αυτό είναι αναγκαίο να γίνει για να διευκολυνθεί η δουλειά του κόουτς των πράσινων, δουλεύοντας με ένα μικρότερο και πιο ευέλικτο ρόστερ, αλλά και για να γλιτώσει το τριφύλλι ορισμένα συμβόλαια ή ακόμα και να καρπωθεί οικονομικά οφέλη σε περίπτωση αγοράς ποδοσφαιριστών από άλλες ομάδες.

Κάτι τέτοιο προσπάθησε να κάνει ο Παναθηναϊκός και με τον Βαγγέλη Οικονόμου. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν και ο Νίκος Νταμπίζας έκανε προσπάθεια να του βρει ομάδα από το εξωτερικό.

Η ομάδα αυτή βρέθηκε, αλλά τελικά η μεταγραφή χάλασε λόγω ενός χειρισμού του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την Πράσινη, ο Οικονόμου ζήτησε από τον Νταμπίζα το ποσό των 40.000 ευρώ για να καλυφθεί η διαφορά του συμβολαίου που θα υπέγραφε με τη νέα του ομάδα.

Αυτός όμως αρνήθηκε να του τα δώσει και το deal χάλασε. Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός θέλοντας να… διαφυλάξει 40.000 ευρώ, διατηρεί στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστρή που δεν υπολογίζεται αι μάλιστα θα κοστίσει στον σύλλογο 180.000 ευρώ, όσα είναι και τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Κορίνθιος κεντρικός αμυντικός για τη σεζόν αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ