«Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Λοβέρα» (VIDS)

«Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Λοβέρα» (VIDS)

Η εφημερίδα «La Capital» αποκάλυψε τηλεφωνική επικοινωνία του Καρεμπέ με άνθρωπο της Ροζάριο Σεντράλ για τον 20χρονο εξτρέμ, Μάξι Λοβέρα. Τι αποκαλύπτουν οι Αργεντινοί...

Ο Ολυμπιακός έχει μάτια και αυτιά σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Και ασχολείται με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε κάθε γωνιά της γης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας «La Capital», λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μασιμιλιάνο Λοβέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας του Ροζάριο, ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, επικοινώνησε με τον αθλητικό γραμματέα της Ροζάριο Σεντράλ, Ραούλ Γκορντίγιο, με σκοπό να τον ενημερώσει για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για την απόκτηση του 20χρονου (09/03/1999) δεξιού εξτρέμ, Μάξι Λοβέρα. Ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα που έχει αναδείξει η Αργεντινή τα τελευταία χρόνια.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της «La Capital», ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, αλλά ζήτησε πληροφορίες και συγκεκριμένα νούμερα από τους ιθύνοντες της Ροζάριο. Με την αργεντίνικη ομάδα να ζητάει 4.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει το 70% ή 80% των δικαιωμάτων του νεαρού ακραίου επιθετικού. Με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι μια τέτοια πρόταση θα ήταν αδύνατον να την αρνηθεί η ομάδα του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, σημειώνεται πως πρόθεση της Ροζάριο Σεντράλ είναι να διατηρήσει τον Λοβέρα έως τον Δεκέμβριο στο ρόστερ της και μετά να τον παραχωρήσει.

Επιπλέον, τονίζεται πως τις τελευταίες ημέρες η Μπόκα Τζούνιορς έστειλε άνθρωπο στο Ροζάριο για να συζητήσει με τη διοίκηση της Σεντράλ, εκδηλώνοντας επίσημο ενδιαφέρον και πιέζοντας για την απόκτηση του Λοβέρα. Ωστόσο, επισημαίνεται πως η διοίκηση της ομάδας του 20χρονου εξτρέμ απέρριψε το ενδεχόμενο να τον δώσει στην Μπόκα και προτιμά να τον πουλήσει στον Ολυμπιακό. Προσβλέποντας σε μεγαλύτερα έσοδα.

Σε ό,τι έχει να κάνιε με τον Λοβέρα, έχει ενδιαφέερον να αναφέρουμε ότι κατά βάση αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ, ωστόσο, στη διάρκεια της καριέρας του έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Το επίσημο ντεμπούτο του με τη Σεντράλ το έκανε σε ηλικία μόλις 17 ετών, το 2016. Συνολικά έχει 54 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα της ομάδας που τον ενέδειξε, ωστόσο οι αριθμοί θα ήταν πολύ μεγαλύτεροι εάν δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς την τελευταία διετία. Φέτος έχει 4 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

ΔΕΙΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ