«Ο Μασούντ έχει προτάσεις από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

«Ο Μασούντ έχει προτάσεις από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Λίτο Χιμένεθ ανέφερε στο twitter πως ο Μασούντ έχει πρόταση από την ΑΕΚ αλλά και τον Παναθηναϊκό

Δεδομένη θεωρούν την μετακίνηση του Σοζέι Μασούντ στην ΑΕΚ τα ισπανικά Μέσα, με τον δημοσιογράφο Λίτο Χιμένεθ, που ειδικεύεται στα θέματα της Λας Πάλμας, να αναρτά μάλιστα ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο twitter, με την αποχώρηση του Ιρανού άσου από την ομάδα των Κανάριων Νήσων. Υπογραμμίζοντας πως ο Μασούντ αποχαιρέτησε την Λας Πάλμας για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Βάζοντας πάντως στο κάδρο για το μέλλον του Μασούντ και τον Παναθηναϊκό, που σύμφωνα με τον Χιμένεθ έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον για τον 33χρονο άσο.

Θυμίζουμε πως ο Ιρανός άσος έκανε προπονήσεις με την Λας Πάλμας το τελευταίο διάστημα προκειμένου να διατηρήσει την αγωνιστική του κατάσταση, αφού έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου, από τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του. Σήμερα ωστόσο αυτό το διάστημα έφτασε στο τέλος του, με τον Μασούντ να αποχαιρετά τους ανθρώπους της Λας Πάλμας και να ετοιμάζεται, όπως φαίνεται, για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ. Επιστρέφοντας έτσι και πάλι στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ