STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ένα συμβολικό δώρο Χριστουγέννων έκανε στους μικρούς φιλάθλους της η ΑΕΛ, η οποία λόγω των εορταστικών ημερών ανακοίνωσε την δωρεάν είσοδο όλων των ακαδημιών της Λάρισας και συνολικά του νομού για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης (21/12 15:00) κόντρα στην Ξάνθη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω των εορταστικών ημερών και θέλοντας να δώσει ένα μικρό και συμβολικό χριστουγεννιάτικο δώρο στους μικρούς της φιλάθλους ανακοινώνει την δωρεάν είσοδο όλων των ακαδημιών της Λάρισας και του νομού για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΠΑΕ Α.Ο Ξάνθη που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA την Πέμπτη 21/12/2017 και ώρα 15:00.
Η προσέλευση των μικρών μας φίλων θα γίνεται συντεταγμένα από την θύρα 13 του γηπέδου υπό την εποπτεία των προπονητών τους».