Παναθηναϊκός: «Ανεβαίνει» ο Μπουζούκης – Εξελίξεις στο μέτωπο των… κομμένων

Παναθηναϊκός: «Ανεβαίνει» ο Μπουζούκης – Εξελίξεις στο μέτωπο των… κομμένων

Ο Γιάννης Μπουζούκης ανεβάζει ρυθμούς και χτυπά την πόρτα της 11άδας στον Παναθηναϊκό, την ώρα που αναμένονται εξελίξεις για αρκετούς από τους «κομμένους» ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Η καθημερινότητα πλέον στον Παναθηναϊκό έχει τόσο αγωνιστικά νέα, μιας και το πρωτάθλημα βρίσκεται εν εξελίξει, όσο και μεταγραφκά μιας και στις τρεις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού παζαριού αναμένεται ιδιαίτερη δραστηριότητα τόσο στις μεταγραφές όσο και στις αποχωρήσεις παικτών.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον ΟΦΗ. Στο εντός έδρας ματς κόντρα στους Κρητικούς, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο νεαρός μέσος του τριφυλλιού ολοένα και ανεβάζει ρυθμούς, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο σίγουρα δεν είναι σε θέση να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο.

Αναμενεται πάντως να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στη Λαμία, ενώ το ιατρικό τιμ των πράσινων πιστεύει πως θα είναι στο 100% μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των Εθνικών ομάδων.

Τώρα όσον αφορά το μέτωπο των αποχωρήσεων, υπάρχουν εξελίξεις για αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές. Ο Νώντας Παντελάκης είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι Πασχάλης Στάικος και Φάνης Τζανδάρης είναι μια ανάσα από το να βρουν και αυτοί ομάδες και να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα υπάρχει στασιμότητα στα θέματα των Οικονόμου και Μουνιέ που έχουν υψηλότερα συμβόλαια, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί μια λύση ώστε να εξοικονομήσει ο Παναθηναϊκός χώρο αλλά και αρκετά χρήματα με τη αποχώρησή τους από την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ