ΑΕΚ: Ναϊμένγκεν καλεί Μπότο

ΑΕΚ: Ναϊμένγκεν καλεί Μπότο

Ο Γιάννης Φοίβος Μπότος, ποδοσφαιρικό προϊόν των Ακαδημιών της ΑΕΚ, βρίσκεται στο στόχαστρο της ολλανδικής Ναϊμένγκεν και όχι μόνο…

Ένα από τα ζητούμενα στην ΑΕΚ όπως και σε κάθε ελληνική ομάδα, είναι η ανάδειξη ταλέντων από την Ακαδημία τους, τα οποία θα αγωνιστούν στις ανδρικές ομάδες και θα έχουν την προοπτική να αποκτήσουν μεγάλη μεταπωλητική αξία.

Στην Ένωση ένα από τα καλύτερα «προϊόντα» της τελευταίας φουρνιάς είναι ο Γιάννης Φοίβος Μπότος. Ο 18χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος αλλά και πλάγια αριστερά, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής έχοντας καταγράψει μόλις 5 συμμετοχές (237’) και 1 γκολ με την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Ωστόσο η πολύ καλή παρουσία του με την Εθνική U19 αλλά και στο UEFA Youth League με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, έχουν τραβήξει τα βλέμματα αρκετών σκάουτερ από ομάδες του εξωτερικού. Σύμφωνα με την Ώρα για Σπορ μάλιστα, εκτός από το ενδιαφέρον της σουηδικής Εσκιλστούνα, υπάρχει επίσημη πρόταση και από την Ολλανδία.

Πρόκειται για την Ναϊμένγκεν, ομάδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος, η οποία έχει καταθέσει στην ΑΕΚ επίσημη πρόταση που αφορά μονοετή δανεισμό του Μπότου και περιλαμβάνει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2020.

Η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει απαντήσει αφού όλα τα θέματα μεταγραφικής φύσεων μπήκαν στον «πάγο» λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, ωστόσο πλέον ο νέος τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς, θα κληθεί να αποφασίσει και για το θέμα αυτό πολύ σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ