ΠΑΟΚ: Τα λένε Σαββίδης – Αυγενάκης

ΠΑΟΚ: Τα λένε Σαββίδης – Αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης θα βρεθεί το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για να δει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον Ιβάν Σαββίδη.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το απόγευμα της Πέμπτης (29/8) ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για να δει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στο γήπεδο της Τούμπας ήταν αρχικά να γίνει στην αναμέτρηση με τον Αγιαξ, αλλά αναβληθεί λόγω υποχρεώσεων που είχε στο υπουργείο. Αυτή την φορά όμως η άνοδος του υπεύθυνου για τον τομέα του αθλητισμού θα γίνει κανονικά. Μάλιστα κλείστηκε και μια συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Οι δύο τους θα συζητήσουν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, αλλά και τον Δικέφαλο, όπως είναι η νέα Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ: «Σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί στις 18.45 με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Κατόπιν θα παρακολουθήσει στην Τούμπα τον αγώνα ΠΑΟΚ – Σλοβαν Μπρατισλάβας για το Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ