Στον Άρη ο Χαριστέας (pic)

Στον Άρη ο Χαριστέας (pic)

Ο διεθνής παλαίμαχος παίκτης είναι ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλω στην περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας» ανέφερε στην πρώτη του δήλωση.

Ο Άγγελος Χαριστέας επέστρεψε στο σπίτι του. Ο διεθνής παλαίμαχος παίκτης συναντήθηκε με τον Θόδωρο Καρυπίδη και συμφώνησαν να αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα στο σπίτι του.

Ο άλλοτε διεθνής άσος της ομάδας μας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος και σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί στην προπόνηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη.

“Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλω στην περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου”, δήλωσε νέος Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος στο arisfc.com.gr.

* Η επίσημη παρουσίαση του Άγγελου Χαριστέα θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Η πρώτη δήλωση του Χαριστέα:

«Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλω στην περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου»,

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

📷: The big comeback… #ARISFC #Welcome #AngelosCharisteas  #TogetherWeRise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ