Δίνει «μάχη» ο Γκιγιέρμε για Λάρισα – αμφίβολος και ο Γκερέρο

Δίνει «μάχη» ο Γκιγιέρμε για Λάρισα – αμφίβολος και ο Γκερέρο

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο Κράσνονταρ και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το ματς στην Λάρισα. Στην προπόνηση του Σαββάτου θα κριθεί η συμμετοχή του. Αμφίβολος και ο Γκερέρο για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα εκτός έδρας την Λάρισα και οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το δύσκολο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του και ο Πορτογάλος περιμένει με αγωνία την προπόνηση του Σαββάτου για να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει στον Γκιγιέρμε και τον Γκερέρο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος και ο Ισπανός επιθετικός αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αυτή την στιγμή αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τους πειραιώτες στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Ο Γκιγιέρμε χτύπησε στο ματς με την Κράσνονταρ καθώς δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και δίνει «μάχη» για να προλάβει το παιχνίδι με την Λάρισα. Ο 28χρονος χαφ του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Βραζιλιάνος άσος κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να θέσει εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του για τον σημαντικό αγώνα με την Λάρισα και ο Μαρτίνς περιμένει με αγωνία, καθώς ο Γκιγιέρμε είναι παίκτης που κάνει την διαφορά για τους πειραιώτες.

Σε ότι αφορά τον Γκερέρο, ο Ισπανός σέντερ φορ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα του εκτός έδρας αγώνα με την Κράσνονταρ και δεν είχε παίξει στην Ρωσία. Ούτε αυτός προπονήθηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και όλα δείχνουν ότι βασικός στο κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι ξανά ο Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ