Διαμαντόπουλος: «Οι πόνοι είχαν φτάσει στο απροχώρητο, δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Διαμαντόπουλος: «Οι πόνοι είχαν φτάσει στο απροχώρητο, δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος σε συνέντευξή του, ενώ τόνισε επίσης πως ο Άρης έχει καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρσι.

Το πρωί της Πέμπτης (29/8) ο Άρης ανακοίνωσε την παραμονή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στην ομάδα, ενώ ο 30χρονος επιθετικός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Novasports.

Ο Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στον πολύ σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε, λέγοντας πως οι πόνοι είχαν φτάσει στο απροχώρητο και ότι δεν μπορούσε να σηκωθεί, ούτε και να κοιμηθεί.

«Οι πόνοι είχαν φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ, να κοιμηθώ, η επέμβαση ήταν η τελευταία λύση, αλλά αναγκάστηκα να την κάνω. Γενικώς πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα, σ’ εκείνα τα παιχνίδια με τα Γιάννινα και την Ξάνθη η οποία με χρειαζόταν κι έπρεπε να παίξω. Έσφιξα τα δόντια και έπαιξα».

Για την επιστροφή του Χαριστέα στον Άρη είπε τα εξής: «Είναι μια τεράστια προσωπικότητα, έχει συνδέσει το όνομά του με την Εθνική και τον Άρη, γενικώς είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και θα βοηθήσει».

Τέλος, ο Διαμαντόπουλος μίλησε για τον Άρη αναφέροντας πως είναι καλύτερος φέτος από πέρσι, αλλά και για τον Ιντέγε χαρακτηρίζοντάς τον τεράστιο παίκτη: «Είναι καλύτερη από πέρσι. Πληρώσαμε το κακό πρώτο παιχνίδι με την Μόλντε στα διπλά παιχνίδια του Europa league. Στο ματς με τον ΟΦΗ, η ομάδα έπαιξε καλά αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Γενικώς όμως είμαστε ομάδα με ταυτότητα, η οποία ξέρει πώς να σταθεί στο γήπεδο. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα γκολ. Ο Ιντέγε είναι τεράστιος παίκτης. Κάνει πολλή δουλειά στην ομάδα και συγκυριακά δεν έχουν έρθει τα γκολ. Όταν θα έρθουν τα 2-3 πρώτα, θα λυθούν τα πόδια του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ