Δοκιμή με Χατζηγιοβάνη εν όψει ΟΦΗ!

Δοκιμή με Χατζηγιοβάνη εν όψει ΟΦΗ!

Το θέμα του Χατζηγιοβάνη παραμένει στον «αέρα», ο νεαρός έμεινε καθηλωμένος στον πάγκο απέναντι στη Λαμία, αλλά είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός στο ματς του Σαββάτου. Δεν ξεκινάει ο Μπουζούκης.

Το θέμα του Τάσου Χατζηγιοβάνη εξακολουθεί να απασχολεί τον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Δώνη να λέει σήμερα στη NOVA πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θέλει να παραμείνει ή όχι στον Παναθηναϊκό. Και να ξεκαθαρίζει, επίσης, πως στο ματς με τη Λαμία έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο.

Αρκετοί είδαν κάποιου τύπου… καψώνι από πλευράς Παναθηναϊκού στον Χατζηγιοβάνη, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Από τη στιγμή που βρίσκεται στο ρόστερ και δεν είναι μια περίπτωση τύπου Μουνιέ και Οικονόμου, ο Δώνης υπολογίζει σε αυτόν και στη δεδομένη ποιότητά του, η οποία μπορεί να δώσει λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Άλλωστε, αν τελικά ο Μακέντα δεν αγωνιζόταν στη Λαμία λόγω του προβλήματος που είχε με τη μέση του, τότε ο «Χάτζη» ήταν ο πιο πιθανός να έμπαινε στη θέση του. Μάλιστα, είναι πλέον πολύ πιθανό ο Χατζηγιοβάνης να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση τη φετινή σεζόν στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μάλιστα ως βασικός!

Ο Δώνης τον δοκίμασε στην προπόνηση αντί του Χατζηθεοδωρίδη, βάζοντας τον στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Κολοβό αριστερά και τον Μακέντα στην κορυφή, μιας και ο Ιταλός είναι απολύτως έτοιμος. Αν τελικά ο Δώνης βάλει τον Χατζηγιοβάνη, που τούτη την ώρα εμφανίζεται ως φαβορί για μια θέση στην ενδεκάδα, αυτή θα είναι και η μοναδική του αλλαγή.

Ο Μπουζούκης δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να αγωνιστεί από την αρχή και ίσως να τον δούμε για κάποια λεπτά όπως και απέναντι στη Λαμία, ενώ οι υπόλοιποι θα παραμείνουν ίδιοι. Δηλαδή Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης και Ζαχίντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ