ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: «Μόνο ο Βιεϊρίνια ένιωθε…»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: «Μόνο ο Βιεϊρίνια ένιωθε…»

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε στο «to10.gr» για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά και για την στρατηγική των δύο προπονητών. Ο «Πόντιος» στάθηκε στο γεγονός ότι από την 11αδα του ΠΑΟΚ απουσίαζε το Ελληνικό στοιχείο, ενώ θυμήθηκε και την τελευταία νίκη του Δικεφάλου στο Φάληρο με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη. «Οι […]

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε στο «to10.gr» για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά και για την στρατηγική των δύο προπονητών. Ο «Πόντιος» στάθηκε στο γεγονός ότι από την 11αδα του ΠΑΟΚ απουσίαζε το Ελληνικό στοιχείο, ενώ θυμήθηκε και την τελευταία νίκη του Δικεφάλου στο Φάληρο με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Οι δύο ομάδες είχαν την ίδια στρατηγική στο παιχνίδι τους και ήταν να μη δεχθούν γκολ. Τον αγώνα τον φοβήθηκαν και οι δύο, γι’ αυτό τον λόγο και δεν είδαμε πολλές τελικές και θεαματικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός στάθηκε πιο τυχερός στη φάση του γκολ και αυτό τελικά ήταν που έκρινε τον νικητή. Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε ότι ήταν καλύτερος στα σημεία, όμως στάθηκε άτυχος στη φάση του γκολ».

Για το γεγονός ότι στην πρώην ομάδα του δεν υπήρχε ούτε ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής είπε τα εξής: «Το έχω πει κατ’ επανάληψη, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για άλλες ομάδες. Δεν είναι ωραίο πράγμα να βλέπεις 11 ξένους παίκτες. Από τον ΠΑΟΚ λείπει το ελληνικό στοιχείο και αυτό θα πρέπει να το προσέξουν. Θα πρέπει να δημιουργεί ένα γκρουπ Ελλήνων παικτών και μαζί με τους ξένους να γίνει το χτίσιμο της ομάδας. Πλην των Βιερίνια και Μακ ποιος άλλος παίκτης ξέρει τι σημαίνουν τα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Ουδείς ξέρει».

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θυμήθηκε την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και την ψυχολογική στήριξη που είχαν οι παίκτες από τον Άγγελο Αναστασιάδη λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο. «Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι όπου σημειώθηκαν τρία πολύ όμορφα γκολ. Ήταν μια μεγάλη νίκη που την ευχαριστήθηκε ο κόσμος της ομάδας. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πάντα εμπιστευόταν τους παίκτες και κατάφερνε να παίρνει το 100% των δυνατοτήτων τους. Λίγο πριν βγούμε μας μίλησε και μας έδωσε να καταλάβουμε πως είμαστε οι καλύτεροι».  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ