Παναθηναϊκός: Έκλεισε του στόπερ και φουλάρει για επιθετικό

Παναθηναϊκός: Έκλεισε του στόπερ και φουλάρει για επιθετικό

Μετά την απόκτηση του Μπαρτ Σένκεφελντ για το κέντρο της άμυνας, το βάρος στον μεταγραφικό σχεδιασμό πέφτει πλέον στην απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Από χτες (29/8) το βράδυ, ο Μπαρτ Σένκεφελντ ντύθηκε στα πράσινα και θα ενισχύσει με τον όγκο και το ύψος του την άμυνα, γραμμή στην οποία αντιμετώπισε προβλήματα ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Πλέον σύμφωνα με την πράσινη, οι προσπάθειες του Νίκου Νταμπίζα στρέφονται στην απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής που θα πλαισιώσει και θα δώσει ανάσες στον Φεντερίκο Μακέντα.

Υπάρχει έλλειμμα στη συγκεκριμένη θέση καθώς ο Βέργος δεν υπολογίζεται και μάλλον θα δοθεί δανεικός, ενώ οι νεαροί Κόναν και Περέα είναι περισσότερο στοιχήματα και επενδύσεις για το μέλλον.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει έναν επιθετικό έμπειρο για να ξεκουράζει τον Μακέντα και να δίνει λύσεις σε περίπτωση ντεφορμαρίσματος του Ιταλού στράικερ μέσα στη σεζόν. Ο Νταμνπιζας έχει ήδη αρκετά ονόματα στη λίστα του τόσο με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια, όσο και ελεύθερους και σκανάρει για να βρει τις καλύτερες περιπτώσεις για το τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ