«Ο προπονητής της Ροζάριο σκέφτηκε να παραιτηθεί για την πώληση Λοβέρα»

«Ο προπονητής της Ροζάριο σκέφτηκε να παραιτηθεί για την πώληση Λοβέρα»

Μια ανάσα από την παραίτηση βρέθηκε ο τεχνικός της Ροζάριο Σεντράλ, Ντιέγκο Κόκα, εξαιτίας της απόφασης της διοίκησης να πουλήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό στον Ολυμπιακό.

Μόνο με καλό μάτι δεν είδε την διαφαινόμενη πώληση του Μασιμιλιάνο Λοβέρα στον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Ροζάριο Σεντράλ, Ντιέγκο Κόκα.

Ο έμπειρος προπονητής έτρεφε ιδιαίτερη εκτίμηση προς το πρόσωπο του 20χρονου και η είδηση της αναχώρησης του Αργεντινού με προορισμό την Ελλάδα δεν ήχησε καθόλου θετικά στα αυτιά του.

Όπως αποκαλύπτουν, μάλιστα, τα Μέσα της Αργεντινής, ο Κόκα βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση στο άκουσμα των νέων, με αποτέλεσμα να σκεφτεί μέχρι και την άμεση παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας.

Παρόλα αυτά, μια συνάντηση με τα ανώτερα στελέχη του συλλόγου κατεύνασε τα πνεύματα, με τον 47χρονο τελικά να συναινεί με την απόφαση της διοίκησης.

«Όταν ενημερώθηκε για την πώληση του Λοβέρα, αναστατώθηκε, μια αντίδραση που θα είχε και ο οποιοσδήποτε προπονητής σε μια τέτοια κατάσταση. Τελικά, όμως κατάλαβε πως η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το καλό του συλλόγου» σχολίασε για το γεγονός ο αντιπρόεδρος της Ροζάριο, Ρικάρντο Καρλόνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ