Superleague: Ψάχνουν… σεφτέ Άρης και Παναθηναϊκός, για το 2/2 η Ξάνθη

Superleague: Ψάχνουν… σεφτέ Άρης και Παναθηναϊκός, για το 2/2 η Ξάνθη

Πρώτο… πιάτο σήμερα (31/8) για την 2η αγωνιστική της Superleague με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Ξάνθη στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο τους και προέρχονται από ήττα από τον ΠΑΟΚ, έχοντας όμως… συμπαθητική εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Από την άλλη η Ξάνθη έρχεται με… φόρα και ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ψάχνει να κάνει το 2/2 κόντρα σε μια ομάδα με την οποία θεωρητικά έχουν παρόμοιους στόχους στη σεζόν.

Για τον Παναιτωλικό επιστρέφει ο Βλαντ Μοράρ, την ώρα που ο τερματοφύλακας Κνετ θα βρίσκεται στην αποστολή ενώ απών θα είναι ο Ταχάρ. Για τη Ξάνθη που ενισχύθηκε αποκτώντας τον Μουλέν από τον ΠΑΟΚ, εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι Αμπάντ (τερματοφύλακας), Μαλεζάς, Καμαρά και Φασίδης.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν… μουδιασμένα μετά την ισοπαλία στην έδρα της Λαμίας την 1η αγωνιστική και ψάχνουν την πρώτη νίκη της χρονιάς κόντρα στους Κρητικούς που πέρσι ας μην ξεχνάμε πως τους υποχρέωσαν σε μια ήττα που προκάλεσε ένταση στο εσωτερικό της ομάδας.

Από την άλλοι ο ΟΦΗ, πέρασε από το Κλεάνθης Βικελίδης και τον Άρη χωρίς να χάσει και άλλη μια… απόδραση και από το ΟΑΚΑ, θα συνιστούσε ένα πολύ καλό ξεκίνημα για τους μελανόλευκους.

Ο Δώνης δεν υπολογίζει για το ματς τον τραυματία Μπεκ και τον νεοαποκτηθέντα Σένκεφελντ, την ώρα που οι Κρητικοί που απέκτησαν τον Γιώργο Κουτρουμπή, θα έχουν και πάλι στη διάθεσή τους, τους Φερέιρα και Ρικάρντο Βαζ.

Τέλος στο ματς που ρίχνει την αυλαία της πρώτης ημέρας, ο Βόλος υποδέχεται τον Άρη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στην κατηγορία κόντρα στον Πανιώνιο στρη Νέα Σμύρνη και θα ψάξουν με ενθουσιασμό ένα δεύτερο θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια θα βρουν έναν Άρη πεισμωμένο μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ, με τους παίκτες των κιτρινόμαυρων να θέλουν να δώσουν απαντήσεις.

Για τους γηπεδούχους δεν υπολογίζεται ο έμπειρος Μπασόνγκ που τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο Άρης δεν θα έχει στην αποστολή τους Γιουνές, Μπάσα και Βέλεθ, ενώ ίσως κάνει το ντεμπούτο του το νέο απόκτημα, Ντανιέλ Μανσίνι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας για σήμερα Σάββατο (31/8):

19:00 Παναιτωλικός – Ξάνθη (ΕΡΤsports)
19:15 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (NS2)
21:30 Βόλος – Αρης (NS1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ