Αποκάλυψη: Πήρε τον Μπρούνο Γκασπάρ ο Ολυμπιακός (vid)

Αποκάλυψη: Πήρε τον Μπρούνο Γκασπάρ ο Ολυμπιακός (vid)

Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με τον Μπρούνο Γκασπάρ και την Σπόρτινγκ, με τον Πορτογάλο να αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

Και τρίτο «χτύπημα» λοιπόν από τον Ολυμπιακό στο φινάλε των μεταγραφών. Και μάλιστα εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Σε μια κίνηση για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας.

Μετά τους Μπενζιά (που προφανώς ανακοινώνεται μέσα στην ημέρα) και Λοβέρα: Μπρούνο Γκασπάρ είναι ο νέος εκλεκτός των Ερυθρολευκων. Ο Πορτογάλος μπακ που έρχεται να προστεθεί στο rotation πλάι στον Ομάρ και τον Βασίλη Τοροσίδη προκειμένου να δώσει «βάθος» στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γκασπάρ μάλιστα αναμένεται στην Αθήνα στις 17:20 ώρα Ελλάδας, για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Ο Γκασπάρ που… υπήρχε στην μεταγραφική συζήτηση εδώ και εβδομάδες, έχει την ικανότητα να αγωνίζεται και αριστερά. Με έναν τρόπο λοιπόν φαίνεται να θωρακίζει και αυτή την πτέρυγα ως έξτρα επιλογή πίσω από τους Τσιμίκα και Κούτρη.

Σεζόν των 50 ματς ανοίγεται μπροστά. Έχει μεγάλη σημασία να υπάρχουν λύσεις. Έχει μεγάλη σημασία να υπάρχει «θωράκιση» με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη δουλειά σε όλα τα μέτωπα. Ο Ολυμπιακός προ ημερών αποφάσισε να δώσει με δανεισμό τον Γιάννη Μασούρα, που ήταν η έξτρα επιλογή στη συγκεκριμένη θέση πίσω από τους δύο αρχηγούς. Τον Ομάρ που εννοείτε πως είναι βασικός και αναντικατάστατος, και τον Τόρο με την τεράστια εμπειρία αλλά και την πραγματικότητα πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι πλέον κοντά στο φινάλε της καριέρας του.

Υπενθυμίζουμε πως οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σήμερα. Υπάρχει ένα «πεδίο» ανοιχτό σε κάποιες χώρες ως τις 2 Σεπτέμβρη (πχ Πορτογαλία) αλλά το «κυρίως ταμπλό» κλείνει. Και ως εδώ δεν φαίνεται ότι η προσθήκη του 26άχρονου μπακ μπορεί να σημαίνει εμμέσως κάποια άλλη αποχώρηση. Ότι έρχεται δηλαδή για να φύγει κάποιος.

Σίγουρα η μέρα είναι μεγάλη. Πιθανότατα όμως η συγκεκριμένη κίνηση μοιάζει να είναι και η τελευταία σε αυτό το παζλ.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τη 2η ομάδα της Μπενφίκα (37 συμμετοχές) μην έχοντας καταφέρει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί για τις Βιτόρια Γκιμαράες (93 συμμετοχές) και Φιορεντίνα (17 συμμετοχές), με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να είναι η τελευταία ομάδα του η οποία τον απέκτησε πέρσι το καλοκαίρι έναντι 4.5 εκατ. ευρώ με τον Γκασπάρ να αγωνίζεται βασικός με 30 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Δείτε τα… ταλέντα του Γκασπάρ στα παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ