«Ζυγίζει» τις εξελίξεις ο Ιβάν κι αποφασίζει για Μπράνκο

«Ζυγίζει» τις εξελίξεις ο Ιβάν κι αποφασίζει για Μπράνκο

Η παραίτηση του Μάριο Μπράνκο είναι στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, όμως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει πάρει κάποια ειλημμένη απόφαση και «ζυγίζει» τις επιλογές του.

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας την περασμένη Πέμπτη και το «αντίο» από το Europa League φέρνει εξελίξεις στους Θεσσαλονικείς.

Ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε συμβούλιο για να βρει τι πήγε στραβά και ο Δικέφαλος του βορρά αποκλείστηκε και πάλι από το καλοκαίρι, με το κλίμα να είναι βαρύ και ο προβληματισμός ιδιαίτερα έντονος.

Ο Μάριο Μπράνκο υπέβαλε την παραίτηση του και αναγνωρίζοντας το δικό του μερίδιο ευθύνης στην ευρωπαϊκή αποτυχία της ομάδας έθεσε εαυτόν στη διάθεση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου του βορρά ανέλαβε την ευθύνη, ανακοινώνοντας το και στους ποδοσφαιριστές αλλά και στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο ο τελευταίος λόγος πέφτει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν έχει πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του βορρά μάλιστα αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Ροστόφ και θα εξετάσει όλες τις επιλογές του, σχετικά με το μέλλον του Μπράνκο στον ΠΑΟΚ. Πάντως όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ δεν πρόκειται να πάρουν κάποια απόφαση εν θερμώ, παρά το ψυχολογικό και το οικονομικό κόστος του καλοκαιριού.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Σαββίδης θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση του Μπράνκο ή αν θα συνεχίσει με τον Πορτογάλο στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ