Αποδεκατισμένος στην Τούμπα ο Πανιώνιος

Αποδεκατισμένος στην Τούμπα ο Πανιώνιος

Οι Κυανέρυθροι θα παραταχθούν στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ χωρίς τους Μανιάτη, Εμμανουηλίδη, Ντομίνγκες, Δούμτσιο και Παπανικολάου.

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας, καθώς ο τεχνικός των Κυανέρυθρων, Ακης Μαντζιος, δεν θα έχει στη διάθεσή του πέντε παίκτες.

Συγκεκριμένα, στο ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μανιάτη, Εμμανουηλίδη, Ντομίνγκες, Δούμτσιο και Παπανικολάου. Οι Ντομίνγκες, Παπανικολάου έχουν από μέρες τεθεί νοκ άουτ, ο Μανιάτης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη, ο Εμμανουηλίδης έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Δούμτσιος ταλαιπωρείται από ένα κάταγμα στον καρπό.

Ως εκ τούτου η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάντζιος μετά το τέλος της προπόνησης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Μπαξεβάνος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Αρσε, Μαξίμοβιτς, Καμαρά, Ρέντζας, Τσιλούλης, Αραμπούλι, Μιλόγεβιτς, Γρίβας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ