Παναθηναϊκός: Χάνει τα ματς με Άρη και Ολυμπιακό ο Κουρμπέλης!

Παναθηναϊκός: Χάνει τα ματς με Άρη και Ολυμπιακό ο Κουρμπέλης!

Ο Κουρμπέλης αποβλήθηκε και θα χάσει τα δύο ντέρμπι που έρχονται και λόγω του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού ο Δώνης δεν έχει κλασικό "εξάρι" γι' αυτά τα ματς!

Με… αλχημείες θα αναγκαστεί ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί απέναντι σε Άρη και Ολυμπιακό τις δύο επόμενες αγωνιστικές που έρχονται!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης σε μια ενέργεια άκρως αντί επαγγελματική, κλότσησε εν ψυχρώ τον Κοροβέση και παραλίγο να του προκαλέσει μεγάλο τραυματισμό, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Τζήλο. Ο Κουρμπέλης δεν σκέφτηκε ούτε ότι φοράει το περιβραχιόνιο, ούτε ότι ακολουθούν δύο πάρα πολύ δύσκολα ματς και εντελώς απερίσκεπτα αφήνει την ομάδα του γυμνή για τα ματς στο Βικελίδης με τον Άρη και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, για τη γύμνια στη μεσαία γραμμή δε φταίει ο Κουρμπέλης, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι δεν έχουν «καθαρό» αμυντικό χαφ πίσω από τον αρχηγό τους. Και είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς δεύτερο αμυντικό χαφ! Ο Δώνης δεν είναι κλασικό «εξάρι», ούτε ο Νούνες που μπορει να χρησιμοποιηθεί, ούτε ο Ζαχίντ. Ο Παναθηναϊκός αναζήτησε αμυντικό χαφ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έκανε διαπραγματεύσεις με πολλούς, αλλά τελικά δεν έκλεισε ούτε έναν!

Και πλέον θα ψάξει – αν ψάξει – στην αγορά των ελεύθερων μήπως και βρει παίκτη. Ο οποίος, φυσικά, δε θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί με τον Άρη και πιθανότατα και με τον Ολυμπιακό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ