Σίμος: «Δεν νιώθουμε πίεση, νιώθουμε την χαρά του ποδοσφαίρου»

Σίμος: «Δεν νιώθουμε πίεση, νιώθουμε την χαρά του ποδοσφαίρου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Γιώργος Σίμος ο οποίος στάθηκε στο ότι η ομάδα του παίζει χωρίς πίεση και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τον ΟΦΗ στο εντός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Πανευτυχής ήταν ο  Γιώργος Σίμος μετά τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής των Κρητικών τόνισε ότι οι παίκτες του νιώθουν τη χαρά του ποδοσφαίρου και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να την στηρίξει στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, μετά τη διακοπή, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίμου:

To πρώτο σχόλιο του τεχνικού του ΟΦΗ: «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε. Νομίζω κάναμε ένα αρκετά καλό αγώνα, είχαμε χαρακτηριστικά από αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο παιχνίδι μας και πήραμε μια δίκαιη νίκη σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Οι ποδοσφαιριστές μας εδώ και 45 μέρες δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο τους εαυτό και αξίζουν τον σεβασμό γιατί σήμερα πετύχαινε σπουδαία νίκη. Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας για να βελτιώσουμε τα στοιχεία του ποδοσφαίρου μας. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλοι άνθρωποι και είμαι σίγουρος να καταφέρουν σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που του αξίζει».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχοι μας είναι κάθε μας μέρα να βελτιωνόμαστε ποδοσφαιρικά και σαν άνθρωποι. Στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να δούμε τι έχουμε καταφέρει μέσα από αυτό και να κάνουμε ταμείο».

Για τα μεταγραφικά: «Οτιδήποτε είναι ανακοινώσιμο το γνωρίζεται. Νομίζω υπάρχει ένα παράθυρο για τους ελεύθερους παίκτες. Αν υπάρξει κάποιος που θα κάνει την διαφορά βέβαια θα ενδιαφερθούμε για την απόκτηση του. Εγώ θα σταθώ στους παίκτες που έχουμε  δουλέψει από την αρχή και έχουμε φτιάξει μια οικογένεια αξίζουν τον σεβασμό μας και είμαστε μια χαρά».

Για το παιχνίδι: «Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά να ελέγξουμε το τέμπο, νομίζω τα καταφέραμε και μετά να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Το κάναμε και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια».

Για τη συνέχεια: «Είμαστε οι πρώτοι που βάζουμε πίεση στους εαυτούς μας και στους παίκτες για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν νοιώθουμε πίεση, νοιώθουμε την χαρά του ποδοσφαίρου. Νομίζω στις 14 Σεπτέμβρη στο σπίτι μας ο κόσμος θα ρθει κοντά μας να μας στηρίξει για να παίξουμε ακόμα καλύτερο παιχνίδι. Καμία πίεση περιμένουμε απλά το επόμενο παιχνίδι να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ