Βόμβα Παντελίδη: «Η παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης»

Βόμβα Παντελίδη: «Η παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης»

Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του Άρη στον Βόλο και έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης.

Την παραίτησή του υπέβαλε μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του Άρη κόντρα στον Βόλο ο Σάββας Παντελίδης. Απόφαση που ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου με την ολοκλήρωση του ματς.

Ο προπονητής των κίτρινων, δίχως να ψάχνει δικαιολογίες τόνισε πως η ομάδα του είχε λάθος νοοτροπία, γεγονός για το οποίο πήρε ο ίδιος την ευθύνη. Θυμίζουμε ότι ο Άρης στην πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ στο «Βικελίδης» σε μια αναμέτρηση που έχασε… αμέτρητες ευκαιρίες. Στο ίδιο μοτίβο και το αποψινό. Ως το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έψαχνε το γκολ στον Βόλο. Αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός: «Να ξεκινήσω από αυτό που πρέπει, να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Μας κέρδισε δίκαια, είχε υψηλό κίνητρο, μπράβο για τη διάθεση που έδειξε. Εμείς μπήκαμε στο γήπεδο νομίζοντας ότι με τη φανέλα θα κερδίσουμε, κάτι που ήταν λάθος. Το είπα πολλές φορές την εβδομάδα που πέρασε, δεν μπόρεσα να το εμφυσήσω στους παίκτες». Την ατάκα της βραδιάς όμως την έριξε στο τέλος: «Θεωρώ ότι είναι δική μου ευθύνη, θα θέσω σε λίγο την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης».

Εννοείτε πως για να υπάρχει «δια ταύτα» θα πρέπει η παραίτηση του Έλληνα κόουτς να γίνει αποδεκτή. Κάποιοι ήδη προχώρησαν σε σενάρια, αναφορικά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη κλπ. Δεν νομίζουμε όμως ότι στην πραγματικότητα είναι κάτι της «παρούσης». Διότι προφανώς ο οργανισμός Άρης δεν είχε κατά νου τη συγκεκριμένη εξέλιξη στον Βόλο.

O 54άχρονος Σάββας Παντελίδης βρίσκεται στον Άρη από τον περασμένο Νοέμβρη. Πιστώνεται πολλά «καλά» βράδια της ομάδας και βέβαια την πορεία ως το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το φετινό κακό ξεκίνημα όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και σίγουρα μια ενδιαφέρουσα «δοκιμασία» για την διοίκηση, η οποία θα δείξει και τις προθέσεις της. Αν θέλει να μείνει με έναν προπονητή στον πάγκο της, που αποδεδειγμένα παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο αλλά εσχάτως του λείπουν τα αποτελέσματα. Ή αν θα θελήσει να «σοκάρει» τα αποδυτήρια, επιλέγοντας την αντικατάσταση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ