Κρίστιαν Μπέλιτς: Ο Ολυμπιακός φέρνει «πιτ μπουλ»

Κρίστιαν Μπέλιτς: Ο Ολυμπιακός φέρνει «πιτ μπουλ»

«Κόλπο» για το αύριο αλλά και το σήμερα από τους Πειραιώτες. Υπογράφουν τον 18άχρονο αμυντικό χαφ της Γουεστ Χαμ, Κρίστιαν Μπέλιτς.

Μια ακόμη μεταγραφική κίνηση από τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά όμως περισσότερο με προοπτική στο «αύριο» και λιγότερο για τις άμεσες ανάγκες της πρώτης ομάδας. Ο 18άχρονος Κρίστιαν Μπέλιτς, της Γουεστ Χαμ. Έρχεται, υπογράφει και προστίθεται στην «επόμενη γενιά» που ήδη προετοιμάζεται στον Ρέντη. Εκείνης που φέτος θα συμμετάσχει στο Youth League της UEFA.

Ο γεννημένος στο Βέλγιο, Σέρβος αμυντικός χαφ είναι προ των πυλών του λιμανιού. Σε μια μεταγραφή που μοιάζει πια συμφωνημένη. Μια υπόθεση που οι Πειραιώτες δουλεύουν με υπομονή αρκετό καιρό. Η Γουεστ Χαμ δεν ήταν θετική στο να πουλήσει τον νεαρό. Και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι, το deal που ετοιμάζεται να υπογράψει. Την πώληση του 75% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Το άλλο 25% το κρατούν τα «Σφυριά». O Μπέλιτς θα προπονείται με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, θα είναι «κοντά» στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς από τη πρώτη στιγμή. Στην πρώτη του μεταβατική σεζόν όμως θα αγωνιστεί κυρίως στην δεύτερη ομάδα. Αυτό είναι τουλάχιστον το αρχικό πλάνο. Γιατί τα υπόλοιπα θα τα αποφασίσει το γήπεδο.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ βρέθηκε στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2016 από την OFK Beograd. Έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας και το γεγονός ότι σε ηλικία 15 ετών βρέθηκε στο στόχαστρο μιας ομάδας Πρέμιερ Λιγκ, μάλλον εξηγεί πολλά από το ταλέντο του. Τα άλλα τα αποδεικνύουν τα γεγονότα: Αγωνίζεται στην U-23 των Άγγλων, ενώ έγινε 18 στις 25 Μαρτίου.  Μόλις ο δεύτερος Σέρβος στην ιστορία της Γουέστ Χαμ μετά τον πορτιέρο Σάσα Ίλιτς που βρέθηκε το 2000 στο Άπτον Παρκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ