Κουέστα: «Έκπληξη η παραίτηση του προπονητή»

Κουέστα: «Έκπληξη η παραίτηση του προπονητή»

Ο Χουλιάν Κουέστα δεν περίμενε την απόφαση του Σάββα Παντελίδη να παραιτηθεί.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Χουλιάν Κουέστα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με τον Βόλο και κλήθηκε να σχολιάσει την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη.

Για την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη: «Είναι μια έκπληξη για εμάς, θα πρέπει να το συζητήσουμε μαζί του. Δεν το περιμέναμε. Ξεκινήσαμε άσχημα τη χρονιά με μια ισοπαλία και μια ήττα και πρέπει όλοι μαζί να δούμε τι δεν πήγε καλά και τι πρέπει να αλλάξουμε».

Για το αν ο Έλληνας τεχνικός είναι ο μόνος υπεύθυνος για την εικόνα του Άρη: «Φυσικά και όχι. Δεν είναι μόνο αυτός ο υπεύθυνος, όλοι παίζουμε, όλοι κερδίζουμε, όλοι χάνουμε. Σήμερα δεν ήμασταν τυχεροί, ο αντίπαλος έχει ποιότητα, κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι. Πρέπει όλοι μαζί να δούμε τι δεν πήγε καλά. Δεν είναι σίγουρα ο μόνος υπεύθυνος».

Για τη δήλωση του Σάββα Παντελίδη ότι δεν κατάφερε να δώσει κίνητρο στους παίκτες του στο σημερινό παιχνίδι: «Κίνητρο πρέπει να έχουμε μόνοι μας γιατί είμαστε επαγγελματίες, δεν είναι μόνο θέμα του κόουτς. Πρέπει να το έχουμε εμείς οι παίκτες από μόνοι μας γιατί παίζουμε για να κερδίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ