Κοντά σε λύση με Μουνιέ ο Παναθηναϊκός

Κοντά σε λύση με Μουνιέ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει λύσεις για τους παίκτες που θέλει να «ξεφορτωθεί», λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος και φαίνεται να βρήκε άκρη με τον Αντονί Μουνιέ.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί έστω και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου να βρει λύση για τους παίκτες που θέλει να αποδεσμεύσει, με την ομάδα να έχει έρθει πιο κοντά σε συμφωνία με τον Αντονί Μουνιέ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι το πιο «βαρύ» πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιο του αγγίζει τις 400 χιλιάδες ευρώ και οι πράσινοι δυσκολεύονται να τον «ξεφορτωθούν».

Το τριφύλλι ψάχνει λύση έστω και την ύστατη στιγμή για να φύγει ένα σημαντικό οικονομικό «βάρος» από τα χέρια του και φέρεται να είναι κοντά στο να τα καταφέρει.

Συγκεκριμένα, οι απαιτήσεις του Μουνιέ έχουν πέσει, όμως δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, κάτι που πρέπει να συμβεί μέχρι και τη Δευτέρα 2/9 που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές. Η λογική λέει ότι έστω και την τελευταία μέρα θα μείνει ελεύθερος και θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί όπου επιθυμεί ο ίδιος, σε μια κίνηση που… βολεύει και τον Παναθηναϊκό αλλά και τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ