Παναθηναϊκός : Έντονο πρέσινγκ από Ιντερνασιονάλ για Μολέδο

Παναθηναϊκός : Έντονο πρέσινγκ από Ιντερνασιονάλ για Μολέδο

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα στην υπόθεση Μολέδο, καθώς η Ιντερνασιονάλ πιέζει έντονα προκειμένου να τον εντάξει τον Γενάρη στο δυναμικό της. «Κλοτσάει» λόγω της πρότασης ο Παναθηναϊκός, που ζητά περισσότερα χρήματα.

Έπειτα από έναν χρόνο… περιπέτειας στη δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος η Ιντερνασιονάλ επέστρεψε στα «σαλόνια» και πλέον βρίσκεται σε φάση ανοικοδόμησης του ρόστερ, η ποιότητα του οποίου -όπως είναι λογικό- μειώθηκε αισθητά κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ένα από τα βασικά μελήματα του διοικούντων τον σύλλογο είναι η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής με έναν στόπερ που θα ηγηθεί στα μετόπισθεν και θα πλαισιώσει τον Βίκτορ Κουέστα, τον Αργεντινό που είχε προτείνει πέρυσι ο Γκαλέτι στον Ολυμπιακό.

Ο εκλεκτός της Ιντερνασιονάλ δεν είναι άλλος από τον Ροντρίγκο Μολέδο, με τους ανθρώπους της ομάδας από το Πόρτο Αλέγκρε να πιέζουν ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό -και μέσω του παίκτη και μέσω του μάνατζερ του- προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους μέσα στον Ιανουάριο.

Η Ιντερνασιονάλ λοιπόν πιέζει, ποντάρει στην επιθυμία του Μολέδο να επιστρέψει και αναμένεται να έχει συνάντηση μαζί του στο πλαίσιο των χειμερινών του διακοπών, δεν φαίνεται όμως διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της προς τον Παναθηναϊκό (δίνει περί τα 260.000 ευρώ) και αυτό είναι που δυσκολεύει τους πράσινους και τους κάνει να «κλοτσάνε» στο να συναινέσουν στη μετεγγραφή.

Ο Μολέδο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018 (συνεπώς από 1/1 μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί) είναι προφανώς χρήσιμος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, η πώλησή του όμως θεωρείται σχεδόν δεδομένη, έτσι ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να ανασάνει λίγο οικονομικά, τακτοποιώντας τις πολλές εκκρεμείς υποθέσεις του.

Ο 30χρονος στόπερ έχει συμφωνήσει ήδη με την Ιντερνασιονάλ, την ώρα που σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης από τη Βραζιλία υπάρχουν αρκετοί ακόμα σύλλογοι που ενδιαφέρονται (γίνεται αναφορά για τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες, δεν κατονομάζονται, έχει ακουστεί για Τραμπζοσνπόρ, Ντινάμο Κιέβου, ΑλάνιασπορΠΑΟΚ) ή θα ενδιαφερθούν για να τον αποκτήσουν.

Σε περίπτωση που οι τρεις πλευρές φθάσουν σε οριστική συμφωνία και ο Μολέδο μετακινηθεί στην Ιντερνασιονάλ, αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στον Βραζιλιάνο σύλλογο, καθώς αγωνίστηκε στο Beira-Rio την διετία 2011-2013 και το επτάμηνο Ιούλιος 2015 – Γενάρης 2016 πριν μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό καθότι δεν υπολογιζόταν από τον τότε προπονητή της ομάδας, Άργκελ Φουκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ